Geheel gerenoveerde stenen bungalow nr. 285 met fraaie ligging

Volgende Vorige

Deze unieke stenen bungalow ligt op een ruime kavel met een heerlijke tuin en een gedeeltelijk overdekt terras. De bungalow ligt iets hoger dan de omringende bungalows waardoor het uitzicht en de privacy optimaal zijn.

Vanaf € 630,- per week

Beste geïnteresseerde huurder.

Wij zijn Francis en Frits Beurskens en wij hebben deze vakantiebungalow in juli 2022 gekocht.
De vakantie bungalow staat op een ruim perceel, binnen dit rustige maar gezellige en Nederlandstalige vakantiepark.

Inrichting

We hebben de najaar-en winterperiode 2022/23 gebruikt om de bungalow, van ongeveer 60 m2, volledig te renoveren. De renovatie is nog niet helemaal af, maar we hebben alvast enkele foto’s geplaatst, om u al een indruk te geven.
Zo zijn er al kunststof ramen en deuren geplaatst met isolatieglas ( nog geen foto’s daarvan helaas ) , zijn de luiken geschilderd, wordt ook binnen nog alles geschilderd en komt er een nieuwe PVC tegel vloer.
Verder is de badkamer volledig nieuw, en is de keuken vernieuwd en aangepast.
In de nieuwe keuken vindt u onder andere:

 • Een koel/vrieskast,
 • Een inductiekookplaat met afzuigkap,
 • Een magnetron/oven,
 • Een vaatwasser,
 • Een Senseo, een koffiezet apparaat en een waterkoker.

Verder zijn dadelijk zo goed als alle meubels, zowel binnen als voor buiten nieuw en hebben we de bungalow voorzien van een nieuwe TV, een soundbar en een airco.
Er zijn 2 slaapkamers. De grote slaapkamer is voorzien van een 2 persoons bed en er is voldoende kastruimte. De tweede slaapkamer heeft een uitschuifbaar bed, dat gebruikt kan worden voor 1 of 2 personen en er is een muurkast. U hebt de mogelijkheid zowel een linnen als handdoekenpakket te reserveren.

De woonkamer is straks gezellig ingericht. Via de Canal digital ontvanger kunt u de meest gangbare NL zenders ontvangen. Vanzelfsprekend is er WiFi. We hebben het toch wat zwakkere WiFi signaal van het park zelf via een extender/versterker flink verbeterd, zodat u kunt beschikken over best goede WiFi.

Tuin en terras

Op het overdekte deel van het terras vindt u een tafel met 4 stoelen. Verder zijn er relaxstoelen, om eventueel heerlijk te genieten van het mooie weer en de rust van de omgeving of u geniet op de ligbedden van de zon op het niet overdekte terras.
De toegankelijkheid van het perceel is ook aangepakt. Het is nu mogelijk om met de auto het perceel op te rijden, te manoeuvreren en de auto ruim en fatsoenlijk te parkeren op het perceel.
Einde maart, begin april zal de laatste hand gelegd worden aan de renovatie, zodat de bungalow vanaf half april klaar is voor gebruik/verhuur.
De bungalow verkeerd dus  in TOP conditie, is werkelijk van alle gemakken voorzien en heeft dan echt alles in huis om uw thuis te zijn tijdens uw vakantie.

Overige informatie
Huisdieren zijn  in onze bungalow niet toegestaan. Ook roken is niet toegestaan.
Het maximum aantal personen voor onze bungalow is 4 . ( 2 volwassen en 2 kinderen )
De eindschoonmaak kost € 70,- is verplicht en wordt verzorgt door het beheer van het park.
Onze hoogseizoen periode wijkt af van wat er rechts op de site staat. Voor onze bungalow gelden de volledige maanden juli en augustus als hoogseizoen.
Wij beseffen dat u misschien nog niet een echt complete indruk kunt krijgen van onze bungalow aan de hand van de foto’s. Het is natuurlijk nog deels “werk in uitvoering”.
Mocht u toch alvast willen reserveren, voordat de renovatie klaar is, dan willen wij graag met u een “u loopt geen risico” afspraak maken. Informeer bij ons hoe we dat willen doen.

Faciliteiten

 • Slaapkamer(s)
  Tweepersoonsbedden: 1
  Eenpersoonsbedden: 2
  Tweepersoonsdekbedden: 2
  Eenpersoonsdekbedden: 2
  Overig
  Airco: Ja
  Overdekt terras: Ja
  Parasol: Ja
  Terrasmeubulair: Ja
  Ventilator(en): Nee
  Verwarming: Ja
 • Keuken
  (Combi-)Magnetron: Ja
  Afwasmachine: Ja
  Koffiezetapparaat: Ja
  Oven: Ja
  Senseo: Ja
  Vriezer: Ja
  Wasmachine: Ja
  Waterkoker: Ja
  Woonkamer
  DVD-speler: Nee
  TV/Decoder: Ja

Beschikbaarheid

			
Confidental Infomation