Restaurant

Centraal gelegen en vlakbij het zwembad kunt u op het deels overdekte terras terecht voor verfrissing. Laat je verleiden door een heerlijke frisse rosé, de huisgemaakte cocktails, een biertje van de tap, frisdrank of lekkere cappuccino. Op de comfortabele lounge banken kunt u tot rust komen terwijl de kinderen zwemmen of in de speeltuin vertoeven.

De keuken is  ‘s middags en ’s avonds geopend. Een dagschotel en andere suggesties brengen afwisseling in de kaart. De huisgemaakte pizza’s zijn verkrijgbaar van 12.00 -14.30 uur en van 18.30 – 22.00 uur om mee te nemen of ter plaatse op te eten. In de namiddag kunt u snacks en ijs verkrijgen.

Muziek doet leven, een twintigtal gratis live concerten animeren het terras van april tot eind september. Informatie over de muziekavonden vindt u op de facebookpagina van Restaurant Parc le Duc : facebook/restoparcleduc of op de website van het restaurant www.restaurantparcleduc.com.
Tijdens de muziekavonden wordt er een speciaal menu geserveerd en kunt u niet à la carte eten. Het restaurant is dan open vanaf 19.00 uur. Pizza’s zijn er dan enkel om mee te nemen tot 19.30 uur.

Het restaurant is van april tot en met september geopend.

Voor meer informatie en reserveringen
restaurantparcleduc@gmail.com
• (+) 33 467 55 20 24

Confidental Infomation