Het park

Parc Le Duc – maatregelen m.b.t. voorkomen van verspreiding van de Corona virus
Om de veiligheid van eigenaren, gasten en beheer op het park te garanderen heeft het bestuur besloten een aantal maatregelen in te voeren m.b.t. de verspreiding van de Corona virus. De maatregelen zijn conform de door de Franse overheid ingestelde maatregelen en protocollen.
Zwembad
Per 15 juni is het zwembad geopend voor gebruik, met dien verstande dat er maximaal 100 bezoekers tegelijkertijd in het zwembad worden toegelaten: 55 in het water, 45 op de plages.

In de situatie dat de drukte in het zwembad zodanig gaat toenemen dat het maximale aantal bezoekers dreigt te worden overschreden, worden er tijdblokken ingesteld waardoor men maximaal 3 uur in het zwembad kan verblijven: 3 periodes: 10 –13, 13h15-16h15, 16h30-19h30. Na ieder tijdblok moeten de aanwezigen het zwembad verlaten zodat er dan gelegenheid is om het sanitair, ligbedden en alle contactpunten te desinfecteren. Eén douche wordt buiten gebruik gesteld, zodat er maar een persoon kan staan om te douchen. Bij grote drukte zal er tevens een reserveringssysteem worden ingevoerd. Bezoekers van buiten het park zullen beperkt worden toegelaten afhankelijk van de aanwezigheid van eigenaren en huurders op het park.
Het toiletgebouw bij het zwembad is geopend. Er zijn max. 2 personen toegestaan in het sanitair gebouw.
Restaurant
Per 2 juni is het restaurant geopend voor alle bezoek, dus ook bezoek van buiten het park. Het restaurant voert de maatregelen uit die de overheid stelt m.b.t. hygiëne en afstand e.d.
Op dit moment is het nog niet zeker of de muziekavonden door kunnen gaan, waarschijnlijk zijn muziekavonden met duo, zang o.i.d. wel mogelijk, zolang de gasten maar aan tafel blijven zitten .
Recreatie
Er is dit jaar gedurende 4,5 week animatie voor kinderen (15 juli – 15 augustus). De animators hebben een speciale training gekregen met aangepaste activiteiten ect.
De speeltuin, jeu de boules, tennisbaan, voetbalveld en tafeltennistafel zijn geopend, gebruikers dienen gepaste afstand te houden. Materialen worden in principe niet uitgeleend
Receptie
Er is éénrichtingsverkeer bij de receptie, max. 2 personen tegelijk binnen.
Technische dienst
Indien medewerkers van het park of anderen werkzaamheden moeten uitvoeren in een vakantiewoning, dient de eigenaar buiten te wachten.
Schoonmaakprotocol vakantiewoning
Om te kunnen garanderen dat een vakantiewoning volgens de protocollen van de Franse overheid wordt schoongemaakt, wordt het schoonmaakprotocol op het park aangescherpt.
Als de verhuurder de schoonmaakwerkzaamheden heeft uitbesteed aan beheer, wordt na vertrek van elke huurder de vakantiewoning door een extern schoonmaakbedrijf schoon gemaakt volgens het protocol. Dit betekent dat de woning zoals altijd grondig wordt gereinigd voor aankomst. Tevens besteden wij extra tijd en aandacht aan het ontsmetten van de contactoppervlakten, zoals deurkrukken, afstandsbedieningen, contactpunten van het licht en werkoppervlaktes zoals het aanrecht e.d.

Het Park
Parc le Duc is een bijzonder Nederlands vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Het ruim opgezette park heeft een geheel eigen en gemoedelijke sfeer. Dit en de prachtige omgeving en het aangename mediterraan klimaat maken Parc le Duc een heerlijke vakantiebestemming.

U zult verbaasd staan over de rust op het park, de vele mogelijkheden en de schoonheid van de omgeving. In het hoogseizoen is Parc le Duc vooral in trek bij gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kinderen zich vermaken o.l.v. het animatieteam, kunt u rustig een boek lezen of lekker van de zon genieten. Parc le Duc is een veilige omgeving voor jong en oud.

Buiten het seizoen is Parc le Duc een oase van rust en gezelligheid. Dan zijn er vooral de eigenaren zelf die gebruik maken van het scala aan voorzieningen en activiteiten.

Een deel van de vakantiewoningen is beschikbaar voor verhuur. Op de pagina ”te huur” vindt u een ruime keus.

Bent u op zoek naar een eigen vakantieverblijf ?  Op het park zijn diverse vakantiewoningen te koop. Zie hiervoor de pagina ”te koop”.

Het park heeft een eigen restaurant. Hier serveert men heerlijke Franse gerechten voor een redelijke prijs. Het restaurant organiseert in het hoogseizoen muziekavonden met live muziek