Het park

Het Park
Parc le Duc is een bijzonder Nederlands vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Het ruim opgezette park heeft een geheel eigen en gemoedelijke sfeer. Dit en de prachtige omgeving en het aangename mediterraan klimaat maken Parc le Duc een heerlijke vakantiebestemming.

U zult verbaasd staan over de rust op het park, de vele mogelijkheden en de schoonheid van de omgeving. In het hoogseizoen is Parc le Duc vooral in trek bij gepensioneerden en bij gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Terwijl de kinderen zich vermaken o.l.v. het animatieteam, kunt u rustig een boek lezen of lekker van de zon genieten. Parc le Duc is een veilige omgeving voor jong en oud.

Buiten het seizoen is Parc le Duc een oase van rust en gezelligheid. Dan zijn er vooral de eigenaren zelf die gebruik maken van het scala aan voorzieningen en activiteiten.

Een deel van de vakantiewoningen is beschikbaar voor verhuur. Op de pagina ”te huur” vindt u een ruime keus.

Bent u op zoek naar een eigen vakantieverblijf ?  Op het park zijn diverse vakantiewoningen te koop. Zie hiervoor de pagina ”te koop”.

Het park heeft een eigen restaurant. Hier serveert men heerlijke Franse gerechten voor een redelijke prijs. Het restaurant organiseert in het hoogseizoen muziekavonden met live muziek.

 

Confidental Infomation