Activiteiten

In en rondom het park vinden regelmatig activiteiten plaats. Op het park worden workshops georganiseerd, Jeu de Boulewedstrijden gehouden, u kunt er naar hartenlust tennissen. In het hoogseizoen zijn er muziekoptredens op het terras van het restaurant en zijn er in de omgeving festivals en markten. Voor de kinderen is er in het hoogseizoen een animatiemedewerker aanwezig.

Uitstapjes

Sommières is een oud middeleeuws stadje op ongeveer 20 km afstand van Parc le Duc. In de binnenstad zijn veel straatjes met arcadebogen. Op zaterdag is er markt in de ochtend. Vlakbij deze markt is ook een rommelmarkt.

Ook een bezoek aan de rivier Hérault is de moeite waard. U kunt er kano's huren en zwemmen. Een leuk stadje is Saint Guilhem le désert. In de buurt van Guilhem-le-désert kunt u de grot Clamouse bezoeken.

Actueel

Restaurant
Het restaurant op Parc Le Duc is van april tot en met september geopend. De openingstijden zijn in de maand april van donderdag- t/m zondagavond. Vanaf 1 mei tot 15 juni is het restaurant geopend op dinsdag- t/m zondagavond. In deze periode ook op zaterdag- en zondagmiddag voor de lunch.
Vanaf 16 juni is het restaurant alle dagen van de week geopend voor zowel de lunch als het diner.

Zwembad
De 2 zwembaden op Parc Le Duc zijn in 2015 geheel vernieuwd en zijn open vanaf 1 mei tot eind september.

 

Activiteiten binnenkort